Aliağa Ortaokulu


Vizyon: Yarının büyükleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektedir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmektir.

Misyon: Bilgi toplumunun ihtiyaçlarına cevap verebilen, sağlam karakterli, özgüvenli, bilgili ve becerili, objektif, ekip çalışmalarına yatkın, paylaşmayı bilen, kültürlü, Atatürk İlke ve inkılaplarını özümsemiş ve bunları kendine şiar edinmiş bireyler olmaları için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:50 - 15:20
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce - Almanca
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 100
Sportif Etkinlikler: Okul ve ilçe içinde yapılan futbol, basketbol, voleybol, satranç müsabakaları düzenlenmekte ve okulumuz öğrencileri bu etkinliklere %80 oranında katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: 18 proje ile 4006 Tübitak Bilim Fuarı gerçekleşmiştir.
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ERASMUS KA2 - Okul eğitimi stratejik ortaklık projemiz “Where is Beauty? “(Güzellik nerede?) projemiz UA tarafından kabul edildi. Bu yıl İTALYA ,PORTEKİZ, İSPANYA, BULGARİSTAN hareketliliği tamamlanmıştır. Okulumuz Mart (2022 yılı) ayında da ortaklarımıza ev sahipliği yapmıştır.

Telefon - 0232 616 1007

Belgegeçer - (232) 616 6620

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://aliagaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ATATÜRK MAH. AYGAZ CAD. NO: 42 ALİAĞA / İZMİR

Öğretmen :34
Öğrenci :439
Derslik :17
Kütüphane Kitap Sayısı :1895
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Tüpraş´ın giriş kapısının yakınında Hamdi Başaran Bilim Ve Sanat Merkezinde Geçici olarak eğitim ve öğretime devam etmekteyiz.Kendi Binamız yapım aşamasında tamamlanınca taşınılacak.

Adres - ATATÜRK MAH. AYGAZ CAD. NO: 42 ALİAĞA / İZMİR

Ulaşım Yürüyerek,Velilerin kendilerinin ayarladığı ulaşım araçlarıyla

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezinde Habaş Hamdi Başaran Bilim ve sanat merkezi binasında eğitim ve öğretime devam etmektedir.